Tai saldžiarūgštė ir rupios konsistencijos ruginė duona, kurioje jaučiasi grūdų dalys. Viso grūdo ruginiai miltai yra labai vertingi, nes juose yra itin daug biologiškai aktyviųjų elementų, mikroelementų, baltymų, nepakeičiamų aminorūgščių ir antioksidantų. Tešla gaminama su raugu, minkoma ir formuojama tik rankomis, nenaudojant jokių mechaninių maišyklių.
Rekomenduojama suvartoti per 14 dienų. Grynasis kiekis nurodytas apytikslis!
Sudedamosios dalys: viso grūdo dalių ruginiai rupiniai miltai, geriamas vanduo, cukrus, kmynai, raugas, joduota druska. Sudėtyje gali būti kvietinių miltų pėdsakų.
100 g produkto maistinė vertė: energinė vertė 968 kJ/223 kcal, riebalai 1.10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.19 g, angliavandenių 55.36 g, iš kurių cukrų 9.11 g, skaidulos 10.35 g, baltymų 5.46 g, druskos 0.26 g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.