Raseinių rajone: keičiasi siuntų pristatymo tvarka

„Omniva LT“ reaguoja į lokalų karantiną Raseinių rajone: keičiasi siuntų pristatymo tvarka

Dėl Raseinių rajone skelbiamo lokalaus dviejų savaičių karantino didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Omniva LT“ laikinai keičia siuntų pristatymo tvarką vietovėje.
Siekdama apsaugoti tiek savo klientus, tiek darbuotojus ir maksimaliai užkirsti kelią užsikrėtimui koronavirusu, bendrovė imasi papildomų atsargumo priemonių. Kurjeriai dirba su respiratoriais ir vienkartinėmis pirštinėmis, nuolat dezinfekuoja rankas. Per kiekvieną vizitą prie paštomato dezinfekuoja visus kurjerio ir klientų liečiamus paštomatų paviršius.
Nuo penktadienio, spalio 9 d., bendrovė laikinai stabdo kurjerinių siuntų pristatymo paslaugą privatiems klientams Raseinių mieste. Visos privačių klientų kurjerinės siuntos, kurios turi būti pristatytos konkrečiu adresu Raseinių mieste, bus nukreiptos į artimiausią nurodytam adresui laisvą paštomatą be išankstinio perspėjimo. Jeigu klientas dėl karantino sąlygų negalės atsiimti siuntos iš paštomato ar dėl kitų priežasčių neturės galimybių nuvykti iki paštomato, kviesime jį užpildyti užklausą, kur individualiai bus sprendžiama situacija, kad visos siuntos pasiektų klientus.
O kurjerinės siuntos, skirtos į Raseinių rajoną, ir toliau bus pristatomos nurodytu adresu, jei to pageidaus klientas. Siekdama užtikrinti kuo saugesnį siuntų pristatymą, bendrovė, atsižvelgdama į klientų galimybes atsiimti siuntą paštomate, rekomenduos siuntas peradresuoti į paštomatą (gavus kliento sutikimą).
Visos siuntos, kurios turėjo būti pristatytos į paštomatus, ir toliau bus pristatomos į nurodytą arba artimiausią laisvą paštomatą.
„Omniva LT“ deda visas pastangas, kad visos siuntos pasiektų gavėjus saugiai ir laiku. Bendrovė taip pat ragina žmones siuntas iš paštomatų atsiimti kaip galima greičiau, kad būtų atlaisvintas siuntos skyrelis ir į jį būtų galima įdėti kitą siuntą.
Pagrindinės rekomendacijos naudojantis siuntų pristatymo paslaugomis:
• Karantino metu rekomenduojama rinktis tik siuntų pristatymą per paštomatus.
• Vengiant kontakto su jutikliniu mokėjimo terminalu paštomate, už siuntas rekomenduojama atsiskaityti iš anksto el. parduotuvėje.
• Siuntų išsiuntimą rekomenduojama formuoti „Omniva“ savitarnoje www.mano.omniva.lt, o ne prie paštomato.
• Nepaisant reguliarios dezinfekcijos, naudojantis paštomatu patariama mūvėti pirštines.
• Karantine esančius piliečius raginama prašyti artimųjų, kaimynų pagalbos atsiimti siuntas.

• Siekiant užtikrinti, kad kuo didesnis ratas žmonių turėtų galimybę gauti savo siuntas į paštomatus, gavus pranešimą apie pristatytą siuntą, kviečiama kuo skubiau ją atsiimti.

Likite sveiki

Svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies), kurių informacija padeda pagerinti puslapį ir jūsų patirtį.